Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

СБУ викрила в нашій області масштабне забруднення земель: екології Черкащини завдано збитків на понад 24 мільйони гривень.
Як повідомляє Катерина Дрога з обласного управління СБУ, за даними досудового слідства, торік житель міста Городище уклав договір з комерсантами на постачання небезпечних промислових відходів виробництва для власних потреб. Він придбав понад 500 тонн картонно-паперових відходів для виготовлення палетів.
«А зберігав токсичні речовини на земельній ділянці без відповідної на те дозвільної документації. Звалище знаходилось на території колишнього заводу, а небезпечні відходи – під відкритим небом», – розповідає пані Катерина.
В додає, за висновками експертів, дії чоловіка призвели до тяжких наслідків із забруднення та псування земель. Судово-екологічна експертиза підтвердила суму завданих державі мільйонних збитків.

 


У межах кримінального провадження ч. 2 ст. 239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.
Викриття протиправної діяльності проводилося спільно з поліцією під процесуальним керівництвом Смілянської окружної прокуратури.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі