Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко взяла участь в урочистому відкритті Городищенського центру первинної медико-санітарної допомоги, який знаходиться в реконструйованому приміщенні колишньої поліклініки.

 


«Для того, щоб приміщення мало належні умови зроблено чимало. Облаштовано комфортні кабінети для прийому пацієнтів, реєстратуру, встановлено необхідні меблі та обладнання. Повністю замінено систему опалення, електричну систему, реконструйовано систему водопостачання та водовідведення. Оновлено стелі, стіни, підлогу, встановлено нові двері та вікна», – розповідає Валерія Бандурко.

 

 

 


За її словами, загалом на проведення ремонтних робіт із бюджету громади було виділено 2 мільйони 412 тисяч гривень. Приємно, коли існує можливість допомогти громаді вирішити важливі питання соціально-економічного розвитку.
Наразі у лікувальному закладі працює 37 кваліфікованих працівників.
Пані Валерія каже, що торік у Городищі також вдалося відновити безпечний рух на містку, який був аварійним. А ще місто тепер має сучасний стадіон, а у селищі Цвіткове завершено реконструкція амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі