Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Смілянські вчителі провели серпневу конференцію та отримали нагороди за свою відмінну роботу

2020 09 01 pedagog

 

У той час, коли педагоги району проводили традиційну серпневу конференцію працівників освіти он-лайн, вчителі міста не побоялись вірусу і зібралися на конференцію всі разом.

Конференція працівників освіти міста Сміла відбулась у приміщенні школи № 11. У роботі конференції взяв участь, виступив та вручив нагороди міський голова Цибко О.О.

 

2020 09 01 pedagog1


Учасників конференції привітали учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11.

Новий начальник управління, молоді та спорту Валентина Зборівська коротко зупинилася на досягненнях освіти у 2019-2020 н.р. (адже аналітичні матеріали надіслані у заклади) та накреслила стратегічні напрямки розвитку освітньої галузі на 2020-2021 навчальний рік. Особлива увага звернута на роботу закладів освіти в умовах пандемії.

 

2020 09 01 pedagog2


В обговоренні доповіді взяли участь Руденко В.Б., завідувач методичного кабінету, Калінчик О.О., головний спеціаліст відділу освіти з питань дошкільної освіти , Волошина Ю.С., завідувач центру практичної психології та соціальної роботи, Підмогильна В.М., директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 та голова міської організації профспілки працівників освіти Сташенко Н.В.
Перегортаючи сторінки минулого навчального року, не дивлячись на те, що він був незвичайним, освіті Сміли є чим пишатися.
Сміла знаходиться на ІІІ місці в області за результатами обласних предметних олімпіад, на ІІ місці - за результатами обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт, за результатами досягнень вихованців закладів позашкільної освіти, щодо участі і відсотку відзначених матеріалів на обласній виставці «Інноваційний пошук освітян Черкащини». Маємо стовідсоткове забезпечення дітей різними видами харчування, проходження медичних оглядів школярів тощо.
Гордістю нашого міста є Даніелла Малько, випускниця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7, яка на ЗНО отримала 200 балів. Підготувала ученицю вчитель математики – Крикун Н.М.
45 учнів здобули перемогу на обласному рівні у предметних олімпіадах, 22 – стали переможцями конкурсу – захисту наукових робіт. Найбільше призових місць з предметних олімпіад місту здобули учні школи №1 та гімназії; у конкурсі-захисті наукових робіт - учні школи №3-колегіуму. 2298 школярів закладів загальної середньої освіти стали переможцями різних конкурсів та змагань. 213 школярів міста здобули перемогу на обласному рівні, 769 - на всеукраїнському та 943 – на міжнародному рівнях.

 

2020 09 01 pedagog3


Високу результативність продемонстрували вихованці БДЮТ та ДЮСШ. На рахунку вихованців дитячої та юнацької творчості перемог на міському рівні 51, 98 – на обласному та 48- на всеукраїнському рівнях. Вихованці ДЮСШ на обласному рівні здобули 61 перемогу, на всеукраїнському – 71.
Ми пишаємося тим, що ДЮСШ, за результатами роботи серед спортивних шкіл області посіла перше призове місце, а золотою медаллю за результатами міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті - 2019» нагороджено загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №10. За результатами міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2020» золотолю медаллю відзначено ліцей – школу «Лідер», срібною – Будинок дитячої та юнацької творчості, бронзовою – гімназію імені В.Сенатора.
Юні спортсмени закладів загальної середньої освіти міста вибороли ІІ призове місце в обласній спартакіаді.
Скубенко Т.М. , вчитель зарубіжної літератури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Ворона А.С., вчитель історії та правознавства гімназії за результатами обласного етапу конкурсу «Учитель року-2020» стали переможцями й повинні були представляти Черкаську область на Всеукраїнському рівні. Проте карантин уніс свої корективи. Вчитель початкових класів Бабіченко Н.Ю. (школа №11) на цьому ж етапі конкурсу посіла друге призове місце.
Голоднюк Н.Ю. (школа №3-колегіум) мала за честь проходити стажування у США і набутий досвід принесла у стіни закладу.
У рамках співпраці з американським урядовим агентством Корпусу миру США, у школі №10 працювала волонтерка Корпусу миру Бренда Семеренко.
Велика увага у місті приділялася дослідницькій роботі. Школа №3-колегіум, школа №6, гімназія, ліцей проводять експериментальну роботу на Всеукраїнському рівні, заклади дошкільної освіти №23,24 – на обласному.
Успішною була робота школи №3-колегіуму у пілотному проекті щодо впровадження Держвавного стандарту Нової української школи, гімназії, школи №11 – щодо реалізації програми «Інтелект України», ліцею-школи «Лідер» - «На крилах успіху».

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.