Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

62-річна Лідія Павлюк, уродженка Березняків, підкорює танцювальний паркет

2020 09 14 tanec

 

Їй 62 і вона підкорює танцювальний паркет. Черкащанка Лідія Павлюк шість років танцює у колективах територіального центру, співає в хорі, декламує вірші та відвідує ще п’ять різних гуртків. Там знайшла не лише захоплення, а й кохання.

 


62-річна черкащанка Лідія Павлюк до виходу на пенсію працювала в укравтодорі. Жінка не уявляла, що колись буде займатися творчістю.
"Почалася моя історія в Березняках: пішла в клуб. Брала участь в хорі «Мальви», . А потім приїхала в Мошни, брала участь в народному хорі «Мошногори»", – розповіла жінка.
Шість років поспіль вона опановує танці у територіальному центрі. На пенсії здійснилася її дитяча мрія, адже раніше не було часу танцювати.

 

2020 09 14 tanec1


До карантину відвідувала гурток танців тричі на тиждень, встигли зробити 40 різних постановок. Жінка говорить, завжди чекає дітей та онуків, аби продемонструвати вивчені рухи:
"Приїдуть всі, кажу: так пішли в "Річпорт", там же танці кожного дня! Думаю, буде хоч з ким танцювати. А дівчата соромляться: ні, не в бабусю, на жаль".
Чотири роки тому, у неї з’явився партнер по танцях – сімдесятирічний Валерій Гудзенко. Чоловік розповів, що після репетицій та виступів саме вальс поєднав їх у подружжя:
"Ну ходили ми в різні групи, ну я звертав увагу: така емоційна, цікава, доброзичлива, комунікабельна, відкрита, щира людина, але скажемо так страшнувато було зробити перший крок".

 

2020 09 14 tanec2


"Він прийшов пізніше ніж я, і спочатку в іншій групі танцював. А потім поставили нас в танець «Тримай мене міцно» і з цього ми разом", – розповіла пані Лідія.
Костюми до своїх виступів створюють самостійно – розповів Валерій Гудзенко. Разом вони переглядають і обговорюють свої помилки на виступах.
Зі слів подружжя, на пенсії життя тільки починається. Тому у планах вивчити ще аргентинське танго та ча-ча-ча. А поки що вони одягають костюми та удосконалюють танцювальні номери на вулиці. 

 

Джерело: "Суспільне"

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.