Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Сміляни хочуть, щоб поремонтували тротуари

Жителі міста обурюються тим, що автодороги у місті хоч трохи ремонтуються, а от тротуари – зовсім ні. Смілянки не можуть пройтись містом на підборах – це небезпечно і загрожує переломами ніг.

 


Під час пресконференції секретаря міської ради, жителі міста поскаржились на жахливий тротуар напроти магазину «Делікат» та той, що біля Податкової – там такі великі калюжі, що люди не можуть сісти в автобус.
Юрій Студанс відповів, що за наявності коштів влада планує зайнятися ремонтом тротуарів і заїздів до прибудинкових територій, адже там ремонт ніколи не робився.
Разом з тим секретар нагадав про Положення про благоустрій міста. У ньому йдеться про те, що підприємці повинні нести відповідальність за порядок на прилеглих територіях аж до проїжджої частини. Тобто власники магазинів, кафе та ресторанів також повинні дбати, щоб тротуар біля їхніх закладів був у належному стані, або співфінансувати ремонт тротуару. Підприємці мають забезпечувати чистоту на тротуарі, відкидати сніг, посипати сумішшю, словом, слідкувати, щоб у місті був належний благоустрій.

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
+3 #2 Олександр К. 25.05.2021, 21:12
А на фото, здається, якраз те місце. Правда ще без калюж.
Цитата
Олександр К.
+5 #1 Олександр К. 25.05.2021, 21:06
Недавно бачив, як подружня пара з коляскою намагалася пройти по "тротуару" біля базару. Від магазину "Будівельник" до перекрестя з вулицею Незалежності, по лівій стороні. Це жах. Центр міста. Там і просто пройти важко. "Тротуар" менше метра шириною. Якісь залишки будівлі виступають на кілька сантметрів над залишками асфальту, а поряд ями. На дорозі стоїть вода, рух машин там жвавий.
Хіба можна було паркан ставити так близько до дороги?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.