Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Розпочався ремонт дороги з Черкас на Смілу

 

Розпочалися ремонтні роботи із відновлення ділянки дороги від виїзду з Черкас і до початку дороги на Смілу.
Як повідомляють в обласній Службі автомобільних доріг, технічний стан цієї ділянки тривалий час викликав справедливе обурення у водіїв та їх пасажирів, але вже незабаром дорожнє покриття тут якісно зміниться.
«Ми приступили до відновлення ділянки автодороги Н-16 протяжністю понад 1 км та шириною понад 22 метри. Вже розпочалися роботи з фрезерування старого зношеного асфальтобетонного покриття. Після цих робіт розпочнеться влаштування основи зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону. Ця ділянка автодороги Н-16 капітально не ремонтувалася близько 40 років», – говорять дорожники.
Водночас, наголошують, вже виконано комплекс робіт у межах поточного середнього ремонту об’їзної дороги Черкас протяжністю понад 10 км, починаючи від повороту на село Геронимівка і до перехрестя, повороту на село Руська Поляна.

 


Там влаштовано більшу частину нового конструктиву дорожнього одягу - основу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. Залишилося влаштувати фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону. Також влаштовано прикромкові водовідвідні лотки, відремонтовано водопропускні труби під дорогою, укріплено узбіччя.
Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».
«Звертаємо вашу увагу на те, що на час проведення поточного середнього ремонту на ділянці автодороги Н-16 рух автомобілів ускладнено. Тож просимо учасників дорожнього руху бути уважними, дотримуватися швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт», – закликають у Службі автодоріг в Черкаській області.

scroll back to top

Коментарі  

опривіт
+2 #1 опривіт 02.06.2021, 07:25
там взагалі колись ремонт закінчувався?!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.