Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Фірма «Технокомплекс» від марки «Славна» хоче збудувати у Смілі ще один цех на 150 робочих місць

Сміляни добре знають швейну фабрику «Славна». Фірма «Технокомплекс» заснована у 1992 році. З цього часу фірма стала однією з найбільших по виготовленню медичних виробів. Підприємство спеціалізується на виготовленні виробів медичного призначення одноразового застосування під торгівельною маркою «Славна».

 

 

Нещодавно фірма «Технокомплекс» відкрила на території колишнього радіоприладного заводу цех на 260 робочих місць. А зараз вони хочуть відкрити ще один цех на 150 робочих місць. Для цього хочуть взяти у міської влади дозвіл на ще одну земельну ділянку, яка розташована поруч.
Нагадаємо, «Технокомплекс» виробляє таку продукцію:
:
• Дзеркало вагінальне одноразового застосування «Славна®».
• Набір гінекологічний оглядовий одноразового застосування «Славна®».
• Рукавички хірургічні та оглядові стерильні «Славна®».
• Одяг і покриття операційні медичні та їх комплекти «Славна®».
• Інструменти маніпуляційні і допоміжні вироби медичні та їх набори одноразового застосування «Славна®».
• Щіточка гінекологічна цервікальна «Славна®».
• Засоби операційно — перев’язувальні медичні та їх набори «Славна®».
• Плівки інцизні операційні TKderm® «Славна®» та операційні антимікробні та антибактеріальні TKflex® «Славна®» стерильні.

 


Головний офіс фірми знаходиться в місті Києві. В усіх обласних центрах України працюють медичні представники, які забезпечують своєчасне постачання продукції нашим партнерам – лікарняно-профілактичних закладам, аптекам, медичним центрам. Продукцію реалізують також усі провідні національні дистриб’ютори фармацевтичного ринку України.
Виробничі потужності розташовані у місті Сміла. На виробничих потужностях, у модернізованих корпусах Смілянської швейної фабрики, встановлене високопродуктивне устаткування, яке призначене для виготовлення медичнихвиробів одноразового застосування у великому асортименті. Безпосередньо виготовлення медичних виробів проводиться на розкрійній, швейній, складально-пакувальних дільницях, дільниці по випуску медичних шапочок, масок, бахіл та дільниці лиття виробів з пластмас.

Підприємство «Технокомплекс» зі своєю продукцією було неодноразово визнане лауреатом конкурсів з якості «100 кращих товарів України».
На підприємстві підібраний висококваліфікований персонал, який становить близько 350 чоловік, серед них конструктори, технологи, конструктори з дизайну одягу, менеджери із забезпечення матеріалами, менеджери зі збуту продукції, менеджери логістики та інші працівники.
Головна особливість виробів оодноразового використання — їх стерильність. Стерильність може досягатися різними методами. На підприємстві вона досягається за рахунок стерилізації методом радіаційного опромінення «гамма-променями» (R) та стерилізації газом оксид етилену (ЕО). Метод стерилізації позначається на етикетках пакування.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Опалювальний період у Смілі завершується

29 березня 2024, 11:30

2024 03 29 sezonНа черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.