Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Чому кеди CONVERSE стали такими популярними?

 

Історія бренду Converse така ж яскрава, як і різноманітність колорвеїв цих кросівок. Однак, сьогодні нам цікаво дізнатися, як світовий бренд став таким популярним і чому відмовився від статусу баскетбольного взуття? Початок історії компанії лежить в далеких 1900 роках. Тоді основним напрямком роботи було виготовлення взуття для зимового періоду. Тільки через деякий час окремою філією стала вироблятися продукція з орієнтуванням на спорт. Перші кеди для баскетболу з'явилися вже в 1917 році, проте великий фурор вони справили роками пізніше, коли за просування взявся Чарльз Холліс Тейлор. Саме він удосконалив модель зробивши її більш зручною для інших видів спорту.

Уже через кілька років за рахунок своєї харизми і уміння продавати снікери стали настільки популярними, що стали офіційним брендом збірної США на першому в історії чемпіонаті з баскетболу під час літніх Олімпійських ігор в Берліні, а також основним тренувальним взуттям під час Другої світової війни. Але незважаючи на свою колосальну популярність, кеди Converse не змогли утримати п'єдестал лідерства і перекочували в повсякденне життя покоління бебі-бумерів. Але і це не допомогло бренду, тому що в 2000-х роках компанія оголосила про своє банкрутство. Однак на допомогу все таки прийшла корпорація Nike. Вона допомогла змінити спрямованість і вже в травні 2014 будинок моди Maison Martin Margiela створив капсульну колекцію в фірмових білих кольорах.

Дуже цікавим є і той факт, що ребрендинг моделей Converse все ж пішов на благо компанії. І вже в 2012 році заробіток фірми склав 1,4 млрд доларів. Сьогодні не можна собі уявити даного виробника без різноманітності колорвеїв, пропонуємо подивитись тут. А основна брендингова політика зосереджена на повсякденному житті. Саме тому бренд, не так давно, вирішив відмовитися від баскетбольного спадщини і зітхнути вільно. Тим не менш оригінальний класичний дизайн Chuck Taylor All Star, який майже не змінився за століття, дозволяє з упевненістю вірити в успішне майбутнє бренду.

Дуже складно уявити, що такий популярний бренд, як Converse, пройшов такий тернистий шлях до своєї неосяжної слави. Адже сьогодні на вулицях міста можна побачити безліч поціновувачів цього взуття, в різних інтерпретаціях і колірних рішеннях.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.