Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

7 ДТП за добу, зокрема, і в Смілі та за містом

Три автівки у кюветі, двоє пішоходів під колесами авто і ще чотири автомобілі не розминулись на дорозі: на Черкащині за попередню добу медики екстренки виїздили надавати допомогу травмованим у семи аваріях.

 


Про це повідомляє Ірина Назарок з обласного центру екстреної медичної допомоги.
За її словами, близько 12-ї години у Смілі на вулиці Трипільській не розминулись дві автівки. Допомоги медиків потребував один чоловік. Пацієнта 60-ти років доправили до Смілянської міської лікарні, попередньо виявивши у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садна.
«Вже о 13-тій годині швидку викликали на блокпост неподалік Сміли, повідомивши, що допомоги медиків там потребують жінка та дитина після ДТП», – розповідає пані Ірина.
Як виявилось, уточнює вона, жінка із сином їхали із сусідньої області і їхнє авто злетіло на узбіччя, ударившись об дерево. Небайдужі допомогли повернути автівку на дорогу і жінка спробувала продовжити шлях. Але їй стало зле, тому звернулись за допомогою. Пацієнтку 34-ї років та хлопчика 10-ти років доправили до Смілянської міської лікарні.
Також, веде далі Ірина Назарок, близько 15-ї години неподалік села Михайлівка на Кам’янщині легковик злетів у кювет. Медики надали допомогу на місці події 42-річній жінці та доправили її до Кам’янської ЦРЛ. Попередньо у пацієнтки діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.
О 15:40 надійшов виклик, що дорогою між селами Багачівкою та Княжою автівка злетіла в кювет та перекинулась. Допомоги медиків потребували два чоловіки 39-ти років. Їх доправили до Звенигородської ЦРЛ із закритими черепно-мозковими травмами та забоями.
О 16:13 диспетчер прийняла виклик, що на перехресті вулиць Надпільної та Подолинського в Черкасах під колеса автівки втрапила дитина. Медики надали допомогу 13-річній дівчині та доправили її до обласної дитячої лікарні, попередньо діагностувавши забій стегна.
Вже о 16:48 надійшов ще один виклик, що під колеса автівки втрапила жінка. Сталося це на вулиці Сумгаїтській. За дві хвилини медики вже надавали допомогу 51-річній пацієнтці. Її госпіталізували до Третьої черкаської міської лікарні. Попередньо у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та травму органів черевної порожнини.
Також аварія сталася по вулиці Смілянській у Черкасах . На місці події працювали дві бригади швидкої. Медики оглянули двох водіїв, госпіталізації вони не потребували. До Третьої черкаської міської лікарні доправили пасажирку одного з автомобілів. У 39-річної жінки попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій тім’яної ділянки голови.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Опалювальний період у Смілі завершується

29 березня 2024, 11:30

2024 03 29 sezonНа черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.