Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Міський голова запевнив, що червоний графік Сміла проходить без критичних ситуацій

 

 

Цього тижня, коли застосований червоний графік погодинних відключень електроенергії, об’єкти критичної інфраструктури Сміли працюють без змін. Хоча певні незручності створюються.
Вдень котельні теплопостачання працюють за графіком 2/4, вночі – безперервно, зауважив у своєму щотижневому інтерв'ю міський голова Сергій Ананко. Тож протягом ночі вдається дотримуватись теплового режиму, але вдень - це неможливо. Добре, що погода нині дарує плюсові температурні показники. Тепловики і водяники працюють в складних умовах. Тож Сергій Ананко просить мешканців з терпінням ставитися до проблем, які виникають.
Коли котельні вимикаються, деякі з них запускати потрібно в ручному режимі. Це займає від години до півтори години. На жаль, за той час, який залишається, теплоносій не встигає нагрітися до потрібної температури. З водопостачанням та водовідведенням таких проблем немає. Вдалось налагодити таку систему, що вода подається майже в усі райони міста цілодобово.
Енергетики також працюють в складних умовах. Звичайно, є нарікання і скарги від мешканців деяких багатоповерхівок міста. На цьому тижні було декілька таких ситуацій. В мікрорайонах РПЗ і Богдана Хмельницького пропадало світло. Це було пов’язано з аварійними ситуаціями на ТП. Усі ці аварії були усунуті.
Звичайно були і індивідуальні випадки, зокрема, багатоквартирні житлові будинки, де автомати і дроти, які заведені до будинків, не витримують навантаження. У цих випадках багато чого залежить від самих мешканців, голів ОСББ.
Була технічна проблема по вулиці Мазура, 5. Енергетики спільно з головою ОСББ швидко відреагували і вирішили цю проблему. По вулиці Рєпіна, 45 також були проблеми з електропостачанням. Там теж, наголосив міський голов голова ОСББ активно включилась в роботу і разом з енергетиками вони обмежили потужність тих споживачів, які на індивідуальному електричному опаленні. Також привели у відповідність усю електропроводку, яка знаходиться у будинку.
Працівники МРЕМ переводять магазин «Південний» на іншу гілку енергопостачання. Будинок буде з електропостачанням, але згідно графіків, які діють на Черкащині.
Деякі будинки знаходяться біля об’єктів критичної інфраструктури, тому їх неможливо обмежити. Через це у таких будинках є електропостачання майже цілодобово. На жаль, це викликає негатив у деяких мешканців. Але міський голова закликав все ж бути людянішими та добрішими один до одного.
Міська влада не знає про графіки відключень світла заздалегідь, тож і не можуть повідомляти мешканців оперативно про зміни. Та все ж є надія, що незабаром ситуація зміниться на краще і годин з відключеннями стане менше.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Система безоплатної правничої допомоги шукає волонтерів та параюристів

29 березня 2024, 12:29

2024 03 29 volontЯкщо ви прагнете допомагати вразливим категоріям населення і маєте трохи вільного часу, запрошують приєднатися до проєкту «Волонтер БПД»


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.