Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На фронті загинув телеоператор черкаського корпункту "Інтера" Павло Тимошенко

У боях поблизу Вугледара загинув черкаський оператор Павло Тимошенко. Про загибель написав на своїй фейсбук-сторінці його колега, воєнкор, керівник черкаського корпункту телеканалу «Інтер» Станіслав Кухарчук.

 


Публікацію з цього приводу розмістили і на платформі «Детектору медіа». Факт загибелі Тимошенка журналістам цього видання підтвердив Назім Бедіров, заступник директора компанії «Національні інформаційні системи», яка виробляє новини для телеканалу «Інтер». Знали цього високого статного оператора і сміляни. Адже не раз він разом із журналістом Станіславом Кухарчуком знімав свої сюжети у нашому місті, про смілянські проблеми і досягнення.

Як розповів Бедіров, Тимошенко працював оператором у черкаському корпункті каналу з 2008 року. Має у другому шлюбі двох дітей — сина Назара 14 років (дитина має інвалідність) і доньку Катю 7 років. Його донька Богдана, народжена у першому шлюбі, у січні народила дитину. Павлу Тимошенку було 42 роки.

Попри те, що Павло мав інвалідність, він пішов добровольцем у тероборону в перші дні російського вторгнення. Виконував завдання на території Золотоніського району. З вересня їхній батальйон перекинули в Полтавську область, потім — в район поблизу Бахмута. В лютому — під Вугледар. Тимошенко служив у званні стрілка у складі 118-ої бригади, 157 окремого батальйону територіальної оборони Черкаської області.

 

 

Павло мав позивний «Знахар», він допомагав побратимам, застосовуючи методи народної медицини. Як повідомив Бедіров нашій редакції, Павло Тимошенко загинув на передовій під Вугледаром 5 лютого. Це також підтвердили батьки та брат загиблого. Обставини загибелі Павла поки невідомі.

«Бро, з твоїми хворобами та трьома дітьми ти взагалі не мав би бути там... Закон цього не передбачає, але ти в лавах перших пішов захищати свій дім і свою країну. І ти виконав свій обов'язок до кінця! 12 років ти був для мене другою родиною на нашому маленькому черкаському корпункті, ми ділили з тобою все - обіди, вечері, відрядження, радощі і біди... Та більше я не зможу тебе обійняти чи просто привітатись по телефону — ти загинув, загинув захищаючи такий далекий від твого дому Вугледар», — написав Станіслав Кухарчук про свого загиблого колегу.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.