Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відбулося велике з’єднання, або що принесе у наше життя нова Віфлеємська Зірка

 

Вчора відбулося велике з’єднання, або нова Віфлеємська Зірка.
От і настав той великий момент, до якого йшов весь цей рік, з його затемненнями та потрясіннями. Рік, який готував нас до змін, через очищення та переосмислення цінностей.
І вчора, в найдовшу ніч року, Світ завмер перед народженням Нової Епохи, двері у яку відкриває так зване Велике з’єднання, саме так, ще з часів Птоломея, називають з’єднання двох планет-гігантів – Юпітера та Сатурна. Це було настільки точне з’єднання, що візуально дві планети злилися в одну велику яскраву «зірку» на вечірньому небосхилі. Останнього разу таке було 800 років назад, 5 березня 1226 року, і, зрозуміло, більше за нашого життя не станеться. Спостерігати за «обіймами гігантів» можна було на південно-західній стороні неба, біля лінії горизонту.

 


Власне, звичайне з’єднання Юпітера з Сатурном, коли планети просто наближаються одна до одної, відбувається кожні 20 років. І в астрології вважається, що саме в цьому ритмі б’ється пульс світової економіки. Тобто кожні 20 років змінюються основні економічні напрямки розвитку.
Але цього року змінюється не тільки 20- річний цикл, а й 200-річний, бо відбувається так звана «Велика Мутація». Також провідні астрологи світу вважають цю дату ще й маркером початку Епохи Водолія, а це вже зміна цілого 2000-літнього циклу! Але про все по порядку.
Видатний астроном та астролог Йоганн Кеплер, ім’я якого відомо більшості з нас ще зі школи, порахував «Танець» Великих з’єднань Юпітера з Сатурном. У нього вийшла красива картинка, яка показує дивну закономірність.
Планети-гіганти танцюють по Зодіаку, описуючи так звані «тригони». А це значить, що Юпітер з Сатурном послідовно з’єднуються в одній стихії впродовж двохсот років! Саме цей цикл і назвали «Великою Мутацією».
Остання «Мутація» була «Земна»: Діва – Козерог – Тілець. Саме по цих знаках Юпітер з Сатурном з’єднувалися впродовж останніх двохсот років. Тепер Земна ера змінюється ерою Повітря. Наступні 200 років нас чекає з’єднання «гігантів» тільки в повітряних знаках: Водолій – Терези – Близнюки.
Що це означає? Це означає глобальну зміну тренду. Передусім економічного. Світ змінюється, все що мало цінність останні 200 років, буде цінність втрачати. І навпаки – цінності набудуть зовсім інші речі.
Перед зміною циклу, іноді проходить «генеральна репетиція», і один цикл попадає в «майбутню стихію». Такою «репетицією», яка відкриває нам завісу перед грядущими змінами і показує напрямок розвитку, можна вважати з’єднання планет-гігантів 1981 року в зодіакальному знаку Терези.
Що ж показало нам це з’єднання? До чого слід готуватися? Саме на початку 80-х років в широкому продажу з’явився персональний комп’ютер, почалася комп’ютерна ера, а за нею й ера Інтернету, без якого ми вже не мислимо собі життя.
Отже, що буде втрачати цінність? Які сфери будуть потребувати менше уваги? Це «Земні» речі: земля, надра, нерухомість, сільське господарство, виробництво. Все що можна «помацати». Гроші остаточно перейдуть у «віртуальний» еквівалент, роботизація замінить людей у виробництві, сільському господарстві та сфері обслуговування, а отже, багато професій просто відімруть.
Що буде розвиватися? Перш за все інформаційна сфера, сфера зв’язку, сфера ІТ технологій, сфера енергетики. Тому буде велика потреба в інженерах та винахідниках.
Стихія повітря – це ще й навчання, передача знань, тому вчителі та люди, які вміють навчати, різноманітні «коучі» будуть мати цінність. Але, можливо, сам вигляд загальної освіти зміниться до непізнаванності.
Вивчення можливостей людини, в тому числі й «паранормальних» здібностей теж буде в тренді.
Нова ера пов’язана також з освоєнням космосу, з виходом людства за межі Землі. Будуть знайдені нові джерела енергії, а корисні копалини будуть добуватися в космосі. Не виключено, що ще за нашого життя з’являться поселення на Місяці та на Марсі.
Тому, готуйте своїх дітей до нового життя, та й самі не лінуйтеся мінятися та освоювати нове. По старому вже не буде, Світ змінюється назавжди.
Звичайно, ці зміни не відбудуться в один момент, є певна інерція. Але напрямок руху міняється, хоч і повільно, зате невідворотно.

 

Маріанна Маліна

 

Із допису у ФБ

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.