Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

СКП "Смілатеплоенерго" припиняє своє існування

Свого часу СКП "Смілатеплоенерго" було створене як потенційна заміна КП "Смілакомунтеплоенерго". Адже у останнього із прибутковою фінансовою діяльністтю не складалось.
Підприємство завжди було з боргами, потім ще й з легкої руки одного із скликань депутатів міськради потрапило у багаторічне розпорядження ТОВ "Сміла Енергоінвест".
Цю довгу історію, мабуть, переповідати не варто, адже всі сміляни її "прєлєсті" відчували на собі і слідкували за її розв'язкою ледь не в прямому ефірі. Бо і представники Нафтогазу були у Смілі, і різні судові виконавці, і хто тільки тут із нардепів не наманався розібратись із проблемами, щоб сміляни були з теплом. Тягнулась роками ця біда і наче всі зраділи, що завершилась - вигнали зажерливий "Енергоінвест" зі Сміли, позбавились боргового зашморгу від них, але легше насправді споживачам централізованого опалення не стало. Наче і відбились від чужаків, залишилось своє, комунальне підприємство. Та ціни за їх тепло всеодно дуже суттєво б'ють по гаманцям і їх абонентів, і індивідуальників.
Проблема суттєва та зараз не про це...
Весь цей час тихенько існувало СКП "Смілатеплоенерго". Там змінювались керівники. Штат був не великий: директор та заступник директора. Але зарплати у них були завжди солідні. Тож хто тільки не прагнув покерувати цим комунальним підприємством - всіх і не пригадаєшь - бо на це "тепленьке" місце завжди прилаштовували лояльних і потрібних владі людей. Все чим займалось СКП "Смілатеплоенерго" - це майно, яке йому свого часу передали від КП "Смілакомунтеплоенерго", здавало в оренду ТОВ "Смілаенергопромтранс".
Зараз вже депутати ставлять остаточну крапку в існуванні підприємства-супутника. Як повідомив начальник управління ЖКГ Євген Авраменко, в січні завершуються процедура ліквідації СКП "Смілатеплоенерго" шляхом реорганізації і приєднання до КП "Смілакомунтеплоенерго". Відповідно своїм рішенням депутати вносять зміни у Статут підприємства і збільшують його статутний капітал на 100 тис. грн. Мережі, які здавало в оренду СКП тепер теж передаються КП і договора оренди також ТОВ "Смілаенергопромтранс" перезаключить із новим власником.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська прокуратура повернула у державну власність Успенський собор

28 березня 2024, 13:25

2024 03 28 soborЗа позовом Смілянської окружної прокуратури Черкаської області суд зобов’язав Київську митрополію УПЦ (МП) повернути в державну власність об’єкт культурної спадщини національного значення – Успенський (Георгіївський) собор ХІІ століття.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.