Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Водіям розповіли про 6 ознак авто з пробігом, які не варто купувати

 

Багато людей вважають за краще купувати вживані автомобілі. Найчастіше на вторинному авторинку можна знайти хорошу машину за привабливу ціну.
Однак є ознаки, які вказують на те, що авто з пробігом не варто купувати.
Прогнивший кузов авто
Якщо на машині є корозія або помітні наскрізні дірки на лонжеронах і інших силових елементах конструкції, то такий автомобіль точно не варто купувати. Не виключено, що вартість робіт по відновленню транспортного засобу перевищить початкову ціну авто.
«Поганий» двигун
Далеко не всі силові установки можуть похвалитися надійністю, тому від двигунів, які зарекомендували себе не кращим чином, варто відмовитися. У будь-якому випадку, перед покупкою автомобіля треба провести ретельну діагностику силового агрегату.
«Автомобіль-потопельник»
Навіть якщо таку машину ретельно очистили і відновили, завжди залишиться якийсь необроблений елемент, з якого може початися корозія. Відзначається, що в таких транспортних засобах також часто виникають проблеми з проводкою.
Малопоширена в країні модель
Якщо машина купується на «кожен день», то слід придивитися до тих автомобілів, які поширені в країні. Річ у тім, що рідкісні і дивовижні машини можуть завдати чимало клопоту при раптовій поломці – іноді в автомобільних сервісах неможливо знайти необхідні запчастини.
«Авто-таксі»
Також не варто купувати автомобілі, які раніше використовувалися в якості таксі. Найчастіше з цих машин викочують майже весь ресурс, тому витрати на подальше утримання такого транспортного засобу можуть бути величезними.
Авто з сумнівними документами і номерами
Якщо документи і номера транспортного засобу викликають сумнів, то в майбутньому така покупка може принести безліч проблем. Наприклад, в деяких ситуаціях авто можуть просто конфіскувати.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.