Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Начальник управління ЖКГ Валентина Зборівська розповіла про свою роботу після відсторонення

2019 11 22 zborivska

 

Цього тижня повернулась до роботи раніше відсторонена від виконання службових обов'язків начальник управління житлово-комунального господарства (ЖКГ) Валентина Зборівська. Нагадаємо, її на цю посаду призначив ще екс-секретар міської ради Віктор Федоренко. Міський голова Олексій Цибко відсторонив її від роботи на час перевірки діяльності управління ЖКГ до восьмого листопада. Матеріали, які зібрала комісія з перевірки управління ЖКГ були передані до поліції. Наразі, після вимушеної відпустки, Валентина Зборівська знову приступила до роботи.
Проте у місті почали поширюватись чутки, що Валентині Зборівській готують іншу посаду – начальника управління освіти, замість Наталії Незнанової.
Валентина Петрівна так прокоментувала цю інформацію для сайту Сміла.ua:
- Мені зараз немає коли слухати якісь плітки, треба працювати. Я повернулась на свою посаду, хочу продовжити ті справи, які я почала робити, та навести порядок за період моєї відсутності. Для мене важливо вирішувати проблеми, які хвилюють смілян. Тому дуже серйозно ставлюсь до прийому громадян, заздалегідь готуюсь, щоб люди отримали якусь відповідь.

- На прийом до міського голови приходять досить багато жителів, звернення яких стосуються саме сфери житлово-комунального господарства, - розповідає начальник управління ЖКГ Валентина Зборівська. - Зокрема, на останньому прийомі, смілянка Ольга Бойко прийшла з пропозицією зробити перекриття руху у внутрішньоквартальному проїзді між будинками 46 та 48 на вулиці Богдана Хмельницького. Вона вже зверталась із цим питанням, його мали винести на розгляд виконкому, але їй тільки пообіцяли, а толком ніхто нічого не робив. Тож я підготувала відповідний проект рішення на засідання виконкому.
Наразі управлінням ЖКГ взято погодження у «КП ВодГео», КП «Смілакомунтеплоенерго», ПАТ «Укртелеком» на техно-робочому проекті прив’язки про встановлення шлагбауму для перекриття проїзду між зазначеними будинками.
Крім цього багато питань стосувалося прибирання сміття у приватному секторі. Сьогодні не всі жителі уклали договори на вивезення сміття з СКП «Комунальник». Тобто пів вулиці заключили договори, а інша половина – ні. Тому інспекція з благоустрою, екології та забудови міста проведе перевірку договорів і посприяє їх укладанню.
Нарешті позитивно вирішилось і питання фінансування стерилізації безпритульних тварин за зверненням ГО «Чотири лапи».

scroll back to top

Коментарі  

Егор
+3 #2 Егор 23.11.2019, 13:40
Начальству не положено. А тем более когда баба у руля.
Цитата
Віктор
+7 #1 Віктор 22.11.2019, 18:21
Валентина Петрівна працює на такій посаді, а сама має заборгованості по оплаті квартири більше 5000. Гнати таких треба
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.