Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Астролог передбачив дату кінця епідемії коронавірусу

2020 03 19 astrolog

 

Астролог Влад Росс стверджує, що кінець епідемії припаде на квітень, а в світі ситуація скоро стабілізується.
Чи передбачали зірки епідемію та чого чекати далі, у ексклюзивномі бліц-інтерв'ю «24 каналу».

Зірки передбачали появу коронавірусу?
Так, особисто я говорив про це ще в 2019 році, роблячи прогноз на рік нинішній. Попереджав, що важким буде січень. Зійшлися дві планети, несучи масштабні нещастя для Землі. Це Плутон і Сатурн. Плутон – це символ пекла, бога підземного царства Аїда. Я говорив, що може постраждати дуже багато людей. Власне, це і сталося.
Але додам ще, що ситуація могла бути набагато гіршою. І жертв більше. Але уряд Китаю дійсно зробили все від них залежне, щоб зменшити поширення вірусу.

Ситуація буде погіршуватися або поліпшуватися?
Розбіжність Плутона і Сатурна починається в кінці лютого – початку березня. Це означає, що епідемія піде на спад. Але небезпека залишиться, поки Меркурій в Рибах. Риби – це як раз про хвороби, які поширюються повітряно-крапельним шляхом. Це не тільки коронавірус, але й будь-який грип.
А як тільки Меркурій перейде в знак Овна, коронавірус піде. Це станеться у середині квітня. До кінця квітня люди почнуть приходити в себе, стане зрозуміло, що цей вірус не такий небезпечний, як зараз здається.

Кажуть, епідемію передбачала Ванга…
Так, вона передбачала, що в 2020 році "жовта хвороба може перетворитися в глобальну". І що порятунок від неї прийде за три місяці, тобто в квітні.
Власне, інформація Ванги й інформація зірок дублюються.
До речі, є ще один нюанс. Найголовніше, що цей вірус боїться тепла. Як тільки температура підніметься до 15 градусів – все.
Зауважте, що у південних країнах немає епідемії, хоча на тому ж острові Балі завжди відпочиває багато китайців. Тому, якщо у мене запитують, куди зараз можна подорожувати, я раджу теплі країни. Сейшели, південні острови, Єгипет.
Але в квітні тепло буде і у нас. І в травні ми будемо тільки згадувати про цю велику заразу.

Чи зачепить епідемія українців?
Епідемія більше торкнулася країн під знаком Козерога і Стрільця. Тому сильно зачепило Китай, який під знаком Козерога та Італію, яка під знаком Стрільця.
А Україна під знаком Тельця, тому у нас непередбачених і складних ситуацій чекати не варто.

 

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
0 #3 Олександр К. 23.03.2020, 19:31
Додам ще. Єдиний поки що офіційно зараєстрований в нашій області хворий приїхав з Арабських Еміратів. А там з початку цього місяця, температура нижче +23 не опускалася. А в більшість днів температура трималася +30 і навіть більше. У нас така темперетура тільки в червні.
Цитата
Олександр К.
+2 #2 Олександр К. 23.03.2020, 15:22
Знайшли авторитета: "астролог"! Прогноз, може й непоганий, але пыдстави для нього смішні. Риби, Козерог, Стрілецць, ще якась лабуда. Це впливає на вірус приблизно так, як місячне світло на рейки. Черговий пройдисвіт вирішив пропіаритися на біді... А журналісти - вони такі ... Звичайно, хай все буде добре, Але шарлатанам вірити не варто в будь-якому випадку.
Цитата
victor
+2 #1 victor 22.03.2020, 19:22
Дай Боже !!!!!!!!!!!!!!!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянські дзюдоїсти серед найкращих в області

29 березня 2024, 14:29

2024 03 29 dz26 березня в м. Корсунь-Шевченківський відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо на призи Корсунь-Шевченківської КДЮСШ, повідомляють в управлінні освіти.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.