Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Автобуси Смілянського АТП виїдуть на маршрути міста і району з 1 червня

2020 05 26 ATP

 

Директор ПрАТ «СМІЛЯНСЬКЕ АТП 17128» Петро Даценко розповів для Сміла.ua, чому підприємство не змогло відновити свою роботу 22 травня. Міська влада та Смілянська РДА наполягали, щоб рух громадського транспорту розпочався у терміни, зазначені у Постанові КМУ. Але ПрАТ «СМІЛЯНСЬКЕ АТП 17128» не підтримало це рішення.
- Наше підприємство два місяці карантину повністю було без роботи. На роботу виходили тільки сторожі. Тоді, коли можна було задіяти наші автобуси для організації спецрейсів, для підвезення медиків – влада про нас забула. А тепер, коли треба відновлювати пасажирські перевезення, влада згадала, що ПрАТ «СМІЛЯНСЬКЕ АТП 17128» - основний перевізник! Але не це основна причина того, що ми відновлюємо роботу з 1 червня, - розповідає директор АТП Петро Даценко. – Якось накопичилось все до купи. Саме у цей період у нас закінчилась діагностика автобусів. Треба поновлювати всі документи. Щодня ми відправляємо на діагностику по 5 машин. А пустити на рейс тільки половину автобусів – ми не можемо з багатьох причин, тому що так порушується весь наш механізм роботи.

Петро Даценко повідомив, що всі автобуси Смілянського АТП відновлять свою роботу з 1 червня. Братимуть пасажирів лише на сидячі місця і в масках.
У Смілі АТП обслуговує 5 маршрутів, у районі – 9 маршрутів. На місто виїжджають 23 автобуси, на район – 13 автобусів.
Керівництво АТП подбало, щоб всі працівники були забезпечені дезінфікуючими засобами і масками.
Директор Петро Даценко розповів, як важко запустити роботу підприємства, яке зазнало простою. Висловив побоювання, що автобуси будуть їздити напівпусті, бо люди ще бояться їздити у транспорті через зараження. Тож АТП може понести збитки.
Також незрозумілою для перевізників є ситуація з пільговиками. Перевізники чекають роз’яснення від влади. Є інформація, що зараз відмінили пільги. Проте конкретного рішення, на яке можна спиратись, - немає. А з іншого боку, якщо не возити пільговиків – це відповідальність перед законом і штрафи.
Певні нюанси у роботі зараз мають всі перевізники в області. Тільки в Черкасах наразі налагоджено перевезення, бо вони раніше відкрились.
Проте перевізники не падають духом, сподіваються, що скоро все налагодиться і місто й район повернуться до нормального життя.

scroll back to top

Коментарі  

Пасажир
+14 #2 Пасажир 26.05.2020, 17:01
Ось так монополіст ставить на коліна життєдіяльнісь всього міста, ось так місто перетворюється на хутір.
Знову купа причин і відмазок, але всі розуміють що АТП просто не хоче возити повітря, ім же треба набить повний автобус під зав'язку, бо люди то скот!
От би пана Даценко та в годину пік покатати з тим скотом, може щось би і змінилось.
Цитата
Іван
-1 #1 Іван 26.05.2020, 16:57
Ура!!!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У енергетиків області – новий керівник

28 березня 2024, 12:26

2024 03 28 energДержавний секретар Міністерства енергетики України Сергій Суярко та в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк представили колективу ПАТ «Черкасиобленерго» нового очільника – Вадима Яненка.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.