Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі сьогодні пішли у школи 6 783 учні

2020 09 01 veresna

 

Сьогодні вся Україна і наше місто також відзначають День знань. Нинішнє 1 вересня під час карантину відрізняється від масових щорічних заходів. Тепер кожна школа встановлює свої порядки і режим навчання, але з дотриманням карантинних заходів, рекомендованих міністерствами охорони здоров’я та освіти і науки.
Цього року у Смілі за парти сядуть 6 783 учня. Кількість дітей збільшилась на два десятки у порівняні минулим 2019 роком.
В управлінні освіти планують, що цього року буде 690 першокласників.
Випускників 11 класів буде 355, випускників-дев’ятикласників – 638 осіб.
Відповідно до «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID - 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним. Максимально враховуючи всі можливі варіанти розвитку подій, хотілося б завчасно попередити всіх вас про вимушену необхідність наступного: 1. Вхід у заклад освіти, рух коридорами буде можливий лише у захисній масці або респіраторі. Просимо забезпечити ваших дітей захисними масками з розрахунку 1 маска на 3 години та герметичними пакетами для їх зберігання (zip-пакет чи папка на кнопці). Для використаних одноразових масок в школі будуть наявні спеціальні урни. 2. Вхід до школи батьків, бабусь, дідусів або інших членів родини з початку навчального року суворо заборонено. Для початкових та старших класів буде визначено свій вхід до школи. 3. При вході в школу або клас всім слід попередньо обробити руки антисептиками або вимити руки з милом в рукомийниках. Місця для обробки рук знаходитимуться на входах у заклад. Просимо вас, батьки, навчати дітей правильному користуванню в закладі освіти індивідуальними антисептиками, враховуючи можливі ризики для здоров'я. 4. Щоденно, перед початком занять, класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. В разі виявлення ознак захворювання, за відсутності батьків, здобувачів освіти тимчасово ізолюватимуть в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимуть батьків чи інших законних представників та ухвалюватиметься узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я. Ви, як батьки, зі свого боку ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. 5. Організація питного режиму в закладі освіти зазнає змін. Просимо забезпечити ваших дітей своєю пляшечкою води. ОБОВ*ЯЗКОВО!!! 7. Організація харчування. В ідальні будуть враховані всі рекомендації МОНу і МОЗу щодо безпечного харчування дітей.

scroll back to top

Коментарі  

пpивiт
+1 #1 пpивiт 01.09.2020, 11:11
питний режим?! ОБОВ*ЯЗКОВО!!! ?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.