Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На залізничній станції імені Тараса Шевченка 16-річного підлітка вдарило струмом

 

Вчора на залізничній станції імені Тараса Шевченка вдарило струмом 16-річного жителя Сміли. Учень місцевої школи разом з другом катався на велосипедах, а тоді вирішив залізти на дах цистерни…
Наразі хлопець в обласному опіковому центрі в Черкасах. У нього близько 60% опіків тіла. Стан важкий.
«Чого він заліз на той вагон - ніхто не знає. Але скільки говориться про це, чого лізти під ті високовольтні проводи», – зазначає Ірина Назарок з обласного Центру екстреної медичної допомоги.
До речі, такі нещасні випадки з дітьми на залізниці не поодинокі. Днями, повідомляють у регіональному відділення Одеської залізниці, на станції Одеса-Застава-1 15-річного підлітка також було травмовано електричним струмом
Наразі постраждалий, 2006 року народження, знаходиться в опіковому центрі Одеси. Йому діагностували 90% опіків тіла. Стан його оцінюється як тяжкий. Причини з’ясовуються.
«На жаль, діти і підлітки піддають себе величезним ризикам, коли перебувають у зонах підвищеної небезпеки, піднімаються на вагони, локомотиви, огорожі, мости та інші залізничні об’єкти. Залізничники вкотре попереджають, що напруга контактної мережі – 27,5 Кв. При наближенні до проводу контактної мережі ближче ніж на 2 метри може виникнути електрична дуга між тілом людини і дротом та завдати електротравму з важкими наслідками для здоров’я», – наголошують у регіональному відділення Одеської залізниці.

scroll back to top

Коментарі  

привіт всіm
0 #2 привіт всіm 20.04.2021, 05:09
Цитую Галина:
Чому взагалі в нас по Смілі стоять ці іржаві вагони від Шевченково до центра. В нас тут що стоянка куди звозять металобрухт? Негайно керівництво міста має зобовязати власників цих іржавих вагонів та цистерн вивезти їх з території міста.

а Ви ніколи не задумувались, чому в Україну звозять ядерні і тд різні відходи?! за це платять гроші, тому і стоять.
Цитата
Галина
-6 #1 Галина 19.04.2021, 15:19
Чому взагалі в нас по Смілі стоять ці іржаві вагони від Шевченково до центра. В нас тут що стоянка куди звозять металобрухт? Негайно керівництво міста має зобовязати власників цих іржавих вагонів та цистерн вивезти їх з території міста.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.