Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Андрій Черничко

Chernichko

 

голова ГО «Сміла своїми руками»


Про те, куди поділися парасольки


–Вчора в одній смілянській фейсбук-спільноті жінка поважного віку підняла питання відсутності алеї парасольок, яку ГО "СМІЛА СВОЇМИ РУКАМИ" минулого року розмістила до дня міста. І написала, м'яко кажучи, неправду, що ніби-то хтось отримав бюджетні кошти за ті парасольки.
В минулому році, після настання сезону дощів, парасольки, які були придбанні 100% за кошти ГО "СМІЛА СВОЇМИ РУКАМИ", демонтували. На місці парасольок, коштом громадської організації, був створений арт-об'єкт ЗОРЯНЕ НЕБО, яке і досі розміщене і працює біля школи мистецтв. Повторюю для пані поважного віку, за кошти нашої громадської організації, а не за бюджетні.
В минулому році ми обіцяли розмістити демонтовану алею парасольок за усіма будівельними нормами в тому місці, де вирішать сміляни. Але пандемія коронавірусу і жорсткий карантин не давав можливості реалізувати проєкт цієї весни.
Наразі всі демонтовані парасьольки зберігаються на складі і чекають на можливість їх розміщення.
Минулого тижня була нарада з місцевою владою про можливість розміщення алеї на бульварі Бобринського. Алея парасольк 100% буде в нашій Смілі. Коли і де буде вирішено смілянами.
Також ми замовили виготовлення фільтрів для центрального міського фонтану, тому що без них фонтан в цьому році не запрацює. Фільтри для фонтану також будуть придбані за кошти громадської організації, а не за бюджетні. Наступного тижня фільтри повинні бути готові і фонтан почне радувати смілян.

 

Із допису у ФБ

scroll back to top

Коментарі  

Ольга
0 #4 Ольга 17.06.2020, 17:00
Цитую Олександр К.:
Я не знаю всіх тонкощів справи, але здається, ту алею робили 2 рази. Перший раз парасольки були дуже китайські і за дуже короткий термін майже всі поламалися. А потім переробили на кращі.

Ага на кращі... Китайські за 11 грн. замінили китайськими за 25 грн. Трохи втратилися шахраї. Де еревірка прокуратури та поліції?
Цитата
Олександр К.
+4 #3 Олександр К. 17.06.2020, 10:57
Я не знаю всіх тонкощів справи, але здається, ту алею робили 2 рази. Перший раз парасольки були дуже китайські і за дуже короткий термін майже всі поламалися. А потім переробили на кращі.
Цитата
vasya vasyn
+4 #2 vasya vasyn 16.06.2020, 23:40
Ну да,теперь будем двигать.
Модератором креативного проекту є пастир Олександр Коваленко. Алею парасольок створили за кошти, які виділили з міського бджету.
У Смілі завершився демонтаж культурної зони, яка вже прийшлася до вподоби багатьом смілянам і гостям міста, перетворившись і на локацію для численних селфі, і на зону відпочинку, і просто на куточок, яким приємно було пройтися у спеку, помилуватися різнобарвними плямами. Йдеться про алею парасольок, яка звільнена від своїх прикрас.

Зону парасольок встановили за кошти, виділені з міського бюджету, у сумі 41 тис. грн. Ще десять з лишком тисяч гривень заплатили за встановлення конструкції для розміщення парасольок. Загалом креативна ідея обійшлася відділу культури у 55 тисяч гривень.
Цитата
Ольга
+5 #1 Ольга 15.06.2020, 16:01
Так, так, так а ну підніміть статтю з минулого року про ці цікаві парасольки. Там було чітко вказано в яку суму вони вилізли для бюджету. Здається в 40 з гаком тисяч при реальній вартості з установкою і тим що літало після першого вітру по місту в районі максимум 16 тис. грн. Не погані в нас такі "громадські благодійні організації". Чи було проведено перевірку правоохоронними органами з приводу такого "благоустрою"?. Прохання до редакції підняти з архіву статтю про парасольки Мері Попінс до побачення. Бо видно, що все так гарно пройшло, що вони хочуть і в цьому році так само "благодійно" мутнуть з міського бюджету.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.