Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Анна Шатна

 

кандидат у депутати Смілянської міської ради від ВО ЧЕРКАЩАНИ

 

Про те, чому я йду в депутати Смілянської міськради 

 

Моє рішення обдумане й цілком свідоме.
Цьогоріч я балотуюся в депутати до Смілянської міської ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ».
В межах цієї заяви відповім на основні питання: Хто? Де? Коли?
ХТО?
Я, Шатна Анна Сергіївна, народилася і проживаю у місті Сміла. Маю повну вищу освіту за спеціальністю Психологія. Останні роки своєї діяльності присвятила журналістиці. Саме цей період і події в ньому сформували моє бажання зважитися на відповідальний крок.
Робота журналістки зобов’язує постійно бути в центрі подій, різносторонньо їх аналізувати і робити висновки. Байдужість представників влади до якості життя смілян, халатне відношення до своїх обов’язків і найнеприємніше – запекле лобіювання власних інтересів практично у всіх сферах життєдіяльності міста – вважаю, саме ці прикрості ведуть Смілу, в кращому випадку, в глухий кут, в гіршому – до суцільної деградації.
Окрім основної роботи, займаю активну громадську позицію і користуюся принципом «не словом, а ділом». Будучи членкинею молодіжної спілки «Молоді Черкащани» Всеукраїнського об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ», неодноразово долучалася до реалізації різносторонніх ініціатив. Благоустрій міста, допомога ветеринарним клінікам, культурні заходи для містян – не єдині в переліку.
Більш кричущі питання – тарифи, благоустрій міста, повноцінне функціонування галузей освіти, медицини та культури. Аби взяти участь у вирішенні конкретних питань даного спектру потрібні відповідні повноваження. Це ще одна із причин, що передує моєму рішенню.
Ви запитаєте: «Чому саме «ЧЕРКАЩАНИ»?
Відповідь: не перший рік бачу їх діяльність із середини; правила і принципи, якими керуються тут – чесність, прозорість і прагнення творити краще майбутнє. Крок за кроком, методом колективних рішень, незалежно від статусу партійців, до процвітання рідного краю – Черкащини.
Крім того, на мій погляд, саме ВО «ЧЕРКАЩАНИ» протягом всього періоду каденції постійно, день у день, займалися справами, спрямованими на розвиток і захист громади. Забезпечення шкіл і садочків інвентарем, допомога бійцям в зоні ООС (я їздила з ними й бачила на власні очі), забезпечення апаратами ШВЛ і необхідними засобами захисту лікарень міста, а також допомога місцевим ОСББ та людям, котрі звертаються за допомогою.
ДЕ?
Мій виборчий округ – номер 2. До нього входять мікрорайони «Центр», «Машбуд» та частина «РПЗ». Обраний він недаремно, адже ця територія одна із найбільш мені знайомих своїми потребами й проблемами. Тож провадити депутатську діяльність тут матиму змогу ефективніше та рішучіше.
КОЛИ?
25 жовтня 2020 року в Україні і, зокрема, в Смілі відбудуться місцеві вибори. Цього дня громадяни зможуть віддати свій голос за своїх фаворитів. Звертаюсь до смілян із проханням підтримати мою кандидатуру, адже із чистотою душі запевняю в прогресивності власного підходу до депутатства і розвитку міста.
Кращий шлях передбачити майбутнє – це створити його.
З повагою, Анна Шатна. 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.