Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі готуються провести фестиваль-конкурс «СУЗІР`Я БАГАТОДІТНОЇ СІМ`Ї - 2021»

 

За сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту 14 травня, до Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї, у приміщенні міського будинку культури відбудеться міський фестиваль - конкурс «Сузір’я талантів багатодітної сім’ї - 2021».
Тематика Фестивалю: «Щаслива дитина – Щаслива родина – Щаслива Україна!».
Конкурс проводиться за наступними номінаціями:
- «вокальне мистецтво»;
- «хореографія»;
- «музичне виконання»;
- «художнє та авторське виконання».
Виступи оцінюються журі за відповідними критеріями:
1. «Вокальне мистецтво» - відповідність тематиці Фестивалю, чистота інтонування, відповідність репертуару вокально-технічним і віковим особливостям виконавця, володіння навичками вокального мистецтва, виконавська майстерність, сценічна культура; тривалість виступу - до 4 хвилин.
2. «Хореографія» - оригінальність постановки номера, дотримання танцювальної техніки, виконавська та акторська майстерність, гармонійність музичного і танцювального матеріалу, естетика костюмів і реквізиту, якість музичного супроводу, відповідність тематиці Фестивалю, загальне артистичне враження; тривалість виступу - до 7 хвилин.
3. «Музичне виконання» - відповідність тематиці Фестивалю, творча індивідуальність, техніка виконання, різноплановість репертуару, емоційність виконання, сценічна культура; тривалість виступу - до 4 хвилин;
4. «Художнє та авторське виконання» - виконавська та акторська майстерність, естетика костюмів і реквізиту, якість музичного супроводу (за бажанням), відповідність тематиці Фестивалю, загальне артистичне враження; тривалість виступу - до 4 хвилин.
Кожен учасник може брати участь у 1 номінації.
Увага! Художні номери, що оцінювалися у попередні роки, на Фестивалі не розглядаються!
Участь у Фестивалі є безкоштовною.
Учасниками Фестивалю є діти, які зареєстровані та проживають в м.Сміла:
- діти з багатодітних сімей (перебувають в Єдиному банку даних багатодітних сімей м. Сміла та мають посвідчення дитини з багатодітної сім’ї) та малозабезпечених сімей (відповідно до законодавства, одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям і мають відповідну довідку, дійсну на момент проведення Фестивалю);
- діти інших соціально незахищених категорій, виступ яких відповідає тематиці Фестивалю, а саме:
- діти-сироти;
- діти, позбавлені батьківського піклування;
- діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування;
- діти, один з батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції;
- діти учасників бойових дій;
- діти, один з батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту;
- діти, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф;
- діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків.
Вік учасників: від 6 до 23 років.
Бажаючі взяти участь у Фестивалі можуть зв’язатися з організаторами за т. 2-02-18 або ел.адресою: smila-moloda@ukr.net
Запрошуємо взяти участь у фестивалі – конкурсі «Сузір’я талантів багатодітної сім’ї - 2021» творчо обдарованих дітей та молодь міста відповідно до категорій. Бажаємо успіхів та перемог! – інформує відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.