Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

Відновлення дисплеїв смартфонів інноваційним способом

 

 

Для того, щоб якісно та швидко відновити екран мобільного телефону, сервісному центру необхідне найсучасніше обладнання та персонал, який має відповідні навички та досвід роботи з мобільною електронікою. Таким чином, технологія заміни сенсорного скла, доступна тут https://www.aks.ua/uk/remont-telefony/zamena-tachskrina.html, поверне дисплеї до стану нового. Низька ціна також є величезною перевагою цього типу ремонту.

Аналізи, а також результати досліджень та випробувань підтверджують безліч позитивних сторін цієї технології відновлення дисплеїв.


У чому перевага відновленого дисплея
Це пов'язано не лише із суттєвою економією коштів користувачів. Також власники смартфонів збережуть оригінальний дисплей, встановлений виробником під час збирання ще на заводі. До того ж користувач отримає повністю робочий екран без слідів недавньої поломки. Якість екрана після ремонту така сама, як і до пошкодження.
Витрати на ремонт також мають вирішальне значення. Відновлення дисплейного модуля дозволить знизити витрати приблизно на 50% по відношенню до тих витрат, які б довелося понести при заміні дисплея повністю.


У яких випадках послуга відновлення дисплея є актуальною?
Заміна розбитого та подряпаного скла, в першу чергу, адресована тим власникам телефонів і планшетів, у яких пристрої відображають зображення неправильно, або пошкоджено саме скло або не працює тачскрин. Найчастіше під час ремонту дисплея сервісний центр використовує оригінальні запчастини. Однак іноді може статися так, що оригінальних запчастин немає, тоді доводиться шукати якісні аналоги.


Як відбувається процес заміни сенсорного скла?
Технологія заміни скла не провадиться без наявності відповідного обладнання. На початковому етапі фахівець розбирає смартфон та витягує дисплейний модуль із рамки корпусу. Далі елемент поміщається на нагрівальну платформу сепаратора, а після досягнення достатньої температури проводиться відділення від екрану. Після очищення матриці від залишків клею на неї встановлюється ОСА плівка та нове скло. Далі оператор поміщає зібраний дисплейний модуль у вакуумну камеру, де відбувається остаточне склеювання шарів. Після складання смартфон проходить ретельну перевірку та за відсутності дефектів клієнт може забрати свій пристрій.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.