Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

На виконкомі шукали позитив і хвалили один одного, а опозиція вийшла із зали (відео)

На крайньому засіданні виконкому знову було гаряче – на засідання, окрім запрошених керівників, прийшли представники громади, тому що думали, що на виконкомі знову заслухають питання про роботу водоканалу і нові підвищені тарифи на воду. Але представники влади передумали розглядати це обіцяне раніше питання, мовляв, воно ще до кінця не вивчене всіма членами міського виконавчого комітету.
Проте новому директору водоканалу слово для виступу таки надали. Леонід Грищенко краще підготувався, визнав, що на минулому засіданні його «розбомбили» запитаннями, як молодого. Тепер він повідомив про майбутню стратегію роботи КП «ВодГео» - посилено шукати крадіжки і втрати води, всіх штрафувати, перевіряти лічильники. Члени виконкому і представники громади намагались задати йому запитання, але головуючий секретар міської ради Віктор Федоренко був проти, щоб не затягувати час, адже це не було питанням порядку денного і членам виконкому потрібно було розглянути ще 30 питань. Разом з тим він похвалив нового директора, сказав, що той все робить правильно і обрав вірну стратегію. Обурившись на те, що членам виконкому не дають задавати питання по темі, Олег Трушкевич із скандалом вийшов із зали, дорікнувши, що новий приїжджий директор водоканалу некомпетентний у цій галузі і має 8 кримінальних справ.

 


Частина представників громади вийшла разом із Олегом Трушкевичем і Леонідом Грищенком у коридор, гучна сварка продовжилась у коридорі. Люди вимагали пояснень щодо зарплат адміністрації водоканалу, роздутого штату бухгалтерії і керівництва, нового тарифу на воду, а в.о. директора закликав не сваритись, а краще допомагати комунальному підприємству і підтримувати його.

 


Тим часом на виконкомі розглядали питання про розвиток спорту у Смілі. Начальник відділу молоді та спорту Наталя Маслюк назвала численні перемоги наших спортсменів, розповіла про успіхи у спорті, подякувала керівництву міста за краще фінансування, ніж було в останні роки, а директору ДЮСШ «Олімп» і тренерам - за відмінну роботу.
Секретар міської ради Віктор Федоренко також взяв слово і подякував усім, хто підтримує розвиток спорту у Смілі. Це і депутатський корпус, який завжди виділяє додаткові кошти на придбання спортивного знаряддя, і батьки, діти, і чудові тренери і колектив управління освіти…
Серед безлічі поганих новин у місті, хоч наші спортсмени нас радують та прославляють Смілу з хорошого боку на рівні всієї України.
Наприкінці засідання похвалу і подяку від Віктора Федоренка отримали нова в.о. начальника управління ЖКГ Валентина Зборівська, яка активізувала підрядників на ремонт доріг у місті, та колектив СКП «Комунальник». Завдяки роботі комунальників ями по місту латаються і дороги трошки покращуються – це знову краплина позитиву у нашому тяжкому смілянському сьогоденні.
Проте жителі міста знову прийшли на виконком сваритись щодо недосконалого автобусного сполучення і бідкатись, бо не ходить автобус №3.
Члени виконкому сумно вислухали побажання смілян, влада пообіцяла, що буде вирішувати це питання.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

28 березня 2024, 09:21

2024 03 28 vbivВ одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.