Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

Ірина Хроменко

Khromenko

 

заступник директора Березняківської школи


Про коронавірус


–Рівно два тижні тому, в неділю, ми провели чудовий день з вудочками на улюбленому ставку. Як кажуть, відвели душу. Майже на цілий день "випали" із тривожної реальності.. Дуже не хотілося повертатися у свої страхи підхопити вірус і потрапити у антирекордну статистику.
Та, як виявляється, те, чого найбільше боїшся, з тобою і трапляється. Рівно за тиждень - перші симптоми, і ми вже маємо позитивні результати тестів. Майже тиждень, як ми з цим живемо і боремося. І вже можемо поділитися деякими спостереженнями і враженнями. Скажу відразу, нам, напевне, пощастило (стукаю тричі по дереву!) потрапити до числа 85 відсотків з легким перебігом хвороби. Перші симптоми майже не вказували на ковід. У чоловіка все почалося з легкого кашлю і температури 37.2, а в мене - з незначного нежитю без температури, вона піднялася наступного дня. Поки що за тиждень хвороби найстрашніше, що з нами трапилося, це два дні температури до 38 . У мене ще була спочатку ніч, коли дуже боліла голова і очі, ніби при звичайному грипові. Все!
Вже 5-ий день температура в нормі, ані кашлю, ані нежиті. Єдине, що вказує на "гостювання" корони - часткова втрата відчуттів запахів і смаків. З учорашнього дня і це почало налагоджуватися.
Напевне, ще цей тиждень ми на лікарняних. Думаю, зараз важливо відновити сили, бо, як і після звичайного грипу, відчувається загальна слабкість. А ще найважливіше уникнути ускладнень, бо цим, як відомо, дуже небезпечний ковід.
За звичкою, аналізую чому так однаково і нескладно протікає у нас хвороба? Від чого це залежить? Дай Боже, щоб коронавірус пройшов нормально і ми без наслідків попрощалися з непроханим "гостем". Усім зичу міцного здоров'я! Нехай Бог береже кожного!

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.